Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

Több százan Ki Young Jeonnal a judo tatamin

Judo szakosztály 2017-02-16

KI-YOUNG JEON – aki olimpiai bajnok volt 1996-ban, és háromszoros világbajnok 1993-95-97-ben – technikai keretedzést tartott UTE Judo szakosztályunk edzőtermében. A szemináriumon több százan vettek részt.

"Az előadásnak hatalmas sikere volt" - mondta Petrányi Imre szakosztályvezető, és hozzátette: "Nem igazán volt meghirdetve ez az alkalom, gyakorlatilag öt nappal az esemény előtt, az MJSZ honlapjára és a Judo Infónak juttattam el a szövetségen keresztül, hogy érkezik hozzánk Ki Young Jeon olimpiai bajnok.

Az UTE meghívására jött el, azon kívül, hogy meglátogatta az ő JUDO egyetemén tanuló, nálunk vendégeskedő két fiatal edzőjelöltet is, és a  Testnevelés Egyetemre is meghívást kapott.

Jeon mester a világ egyik legsikeresebb judós egyénisége, és ez megnyilvánult az oktatási módszerében is" - mondta el a szakosztály vezető. "Stílusa nagyon letisztult, egyszerű természetességen alapul.  Mindenkinek az egyéniségének és tudásszintjének megfelelően, nagyon átgondoltan és lényegre törően adta át tudását. A technikák, amiket oktatott, mind ezeken az elveken alapultak.

Próbálta a judo lényegét átadni, és azt hiszem ez sikerült is, amit az a vastaps is tükrözött, amit a szeminárium résztvevőitől kapott."


UTE JUDO

Képek

2019.1.11 Hokiklub - UTE című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41