Dátum: 2020 augusztus 9. (vasárnap) | Emőd

hírek

Judo OB

Judo szakosztály 2014-02-27

Hétvégén Siklóson rendezték az ifi korosztály országos bajnokságát, 156 fiú és 76 lány részvételével. Csapatunk 17 versenyzővel érkezett a versenyre.
A remek eredmények ezúttal sem maradtak el, az idei két verseny után az OB-n is aranyérmet szerzett Monori Dániel, Berényi Bence és Berényi Gergő.
Két súlycsoportban ismét újpesti házi döntőt rendeztek, Pongrácz Bence és Waczulik Richárd ezüstérmet vehetett át az eredményhirdetésnél. A legnépesebb súlycsoportban a  -66kg-ban, ahol 34-en kezdték meg a versenyt, a harmadik helyért küzdöttek egymás ellen versenyzőink, amelynek végén Királyházi Dénes a 3. Erdős Szabolcs az 5.helyen végzett. A legkisebb súlycsoportban, Szatmári György a pontszerző ötödik helyet szerezte meg.
A lányoknál a legtöbb indulót számláló súlycsoportban Balog Laura ezüstérmet szerzett. Serdülő korú versenyzőink, Ferencz Brigitta, Kármán Andrea és Maróti Alexandra a dobogó harmadik fokára állhattak fel. Koncz Gabriella a 7. helyen zárta súlycsoportjában a küzdelmeket. Huszár Gergő, Illés Tamás, Kovács Ádám és Lajtos István kemény küzdelmek után, helyezetlenül zártak az OB-n.
Összességében 3 arany 3 ezüst és 4 bronzéremmel valamint két ötödik és egy hetedik hellyel zártuk 2014 első országos bajnokságát.

 

Gratulálunk versenyzőinknek és felkészítő edzőiknek, Horváth Lászlónak és Maróti Gábornak!

Képek

UTE Karate Szakosztály képei című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41